Vulstation

In ons duikcentrum kan je perslucht vullen tot 300 bar. Binnenkort kan je er ook terecht voor nitrox.

Let op! Wij vullen enkel flessen met een M25x2-aansluiting en een geldige keuring!

Prijslijst:
≤ 7 l 10 l 12 l 15 l
200 bar € 3,00 € 3,00 € 3,00 € 4,00
300 bar € 4,00 € 5,00 € 5,00 € 6,00

Vulkaarten ter waarde van € 50,00 beschikbaar. Gratis vulling bij volle kaart.

Verhuur

We hebben een grote selectie materiaal te huur. Je vindt bij ons pakken in verschillende maten en diktes, botjes, handschoenen, trimvesten, flessen, automaten, computers… Het materiaal is recent en steeds goed onderhouden. Toch verwachten we van onze huurders dat ze steeds hun eigen verantwoordelijkheid als duiker nemen en het huurmateriaal voor de duik goed nakijken en leren kennen. Passen kan na afspraak. Contacteer ons via info@dolphinbuddys.com voor prijzen en beschikbaarheid.

Onderhoud en herstelling

Voor onderhoud van je Aqualung en Apeks-materiaal kan je terecht bij Walter, die gecertificeerd technicus is. Ook met je Mares-materiaal kan je bij ons terecht. Verder kunnen we je ook helpen met je duikfles: je kunt het onderhoud van je fleskraan bij ons laten doen en voor fleskeuringen, service en reinigen werken we samen met externe partners. Je brengt jouw fles bij ons binnen, en wij zorgen voor de rest!

Verkoop en aankoopadvies

In de winkel verkopen we een selectie van materiaal waar we zelf achter staan: we verkopen enkel spullen waarmee we zelf ook duiken. Ons aanbod is bewust beperkt. Zo verkopen we uiteraard ABC-materiaal (snorkels, duikbrillen, lood en vinnen), zodat je met een kwaliteitsvolle set kan starten. Ook voor Bigblue-duiklampen, Heinrichs-Weikamp duikcomputers, automaten, jackets en een selectie accessoires kan je in de winkel terecht. Voor de spullen die we zelf niet verkopen, geven we je graag onafhankelijk advies.

Ook als het gaat over tweedehandsaankopen, helpen we je graag verder met deskundige en onbevooroordeelde raad. Bovendien hebben we zelf ook een aanbod tweedehandsmateriaal. Dat is niet alleen vriendelijk voor je budget, maar ook voor het milieu. We voorzien dan ook de mogelijkheid aan onze clubleden om hun materiaal tweedehands te verkopen via het duikcentrum. Vraag ernaar bij onze staff.