Ervaringens

2016 Bergse Diepsluis 2016 Blausteinsee 2016 Clubreis naar L'Estartit (Spanje) 2016 Dive4life Indoorduiken 2016 Duikweekend
Conditietrainingen Tijdens het winterseizoen (september t/m mei) heeft de duikclub een wekelijkse zwembadtraining in Sportoase Leuven (zaterdag 15:00 – 17:00). Meestal is er een deel conditie- en zwemtraining, een deel apnea- en snorkeloefeningen en er is natuurlijk altijd tijd voor een spelletje om af te sluiten.
Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen die dat wil een plaats kan krijgen in de duikwereld, en we proberen van ons duikcentrum dan ook een toegankelijke en inclusieve plek te maken. Daarom doen we ons best om aan jouw individuele situatie tegemoet te komen.
Duikers tussen 10 en 15 jaar kunnen terecht in de afzonderlijke jeugdafdeling van onze club. Dat is een vrolijke bende die elke zaterdag een eigen speelse snorkel- en conditietraining heeft. Daarin ligt de focus op het ontwikkelen van zwem- en snorkelvaardigheden met een vrolijke twist.
Eén van de mooiste duikplaatsen die de Lage Landen rijk zijn, is onze eigen Noordzee. Want onder het soms ruwe wateroppervlak bevindt zich een prachtige wereld van wrakken waarin alle soorten onderwaterleven vrij spel hebben. Elk jaar gaat een groepje Dolphin Buddys de Noordzee op: we maken enkele daguitstappen met Noordzeecharter Dive Star vanuit Nieuwpoort. Noordzeeduiken is één van de uitdagendste vormen van recreatief duiken. Er zijn heel wat factoren waar je rekening mee moet houden: stroming, wind, diepte… De Noordzee verkennen is dus niet vanzelfsprekend, maar de prachtige duiken die je er kan doen geven loon naar werken.