Duikers tussen 10 en 15 jaar kunnen terecht in de afzonderlijke jeugdafdeling van onze club. Dat is een vrolijke bende die elke zaterdag een eigen speelse snorkel- en conditietraining heeft. Daarin ligt de focus op het ontwikkelen van zwem- en snorkelvaardigheden met een vrolijke twist. Maar daarnaast vormt onze jeugd ook gewoon een gezellige bende tijdens jeugdweekends en ‑uitstappen. Een groep die een hoop plezier maakt, en met hun enthousiasme vaak zelfs hun eigen jeugdtrainers verbaast!

Wil je graag lid worden van onze jeugdgroep? Dat kan! Lees de brochure info jeugd Dolphin Buddys of contacteer ons.

Een duikopleiding volgen kan bij ons al vanaf 10 jaar. We volgen onze jongeren dan ook extra op en voorzien de begeleiding die bij hen past. Jeugdduikers krijgen een ‘junior’ brevet: ze leren dezelfde kennis en vaardigheden als volwassenen, maar er zijn een aantal extra veiligheidsmaatregelen. Ben je 10 jaar of ouder en wil je graag een duikbrevet halen? Als je een berichtje stuurt naar info@dolphinbuddys.com bespreken we samen de mogelijkheden!

Ben je 8 of 9 jaar en wil je toch al eens proeven van het duiken? Dan mag je ons altijd contacteren voor een begeleide PADI Bubblemaker-ervaring! Meer info vind je in de folder info Bubblemaker.